10 juli 2006

Hej. Det är sommar och jag är inte så mycket på internet. Jag tänkte ge er en uppdatering om vad jag haft för mig.


Love went home to Paris in the early summer. Jag och Johan gjorde Paris. Det kommer massor av fotografier från dess så småningom.


Sedan åkte Karin till Jönköping för introduktionsdag på Ryhov. Det var ganska lättsamt. Och sjukhusparken var fin.


Om söndagen döptes Judith Inger Margareta. Söt femveckorsbebis.


Jag var ledig i Smålandsstenar i en vecka. Förutom systersonsumgänge, ett storpack böcker från biblioteket och närkontakt med symaskinen passade jag på att träffa Lisa. Här ser hon underfundig ut.


Midsommar firade jag med mannen i mitt liv. Jag tog ganska få och konstiga bilder, men här ses Johan i badrummet.


Nästa stopp på Karins sommarturné var en vecka i Åshuvud. Verandan såg sjavig ut, och jag målade den. Det tar längre tid att måla en veranda än man tror. Men den såg bättre ut när jag åkte. En efterbild kommer så småningom i fotoboken.


I Åshuvud passade jag även på att ha pojkvänspåhälsning, och göra fina saker, som kvällspromenader till sjön, bada, bli lite solbränd och läsa böcker.


Vidare till familjen Regnérs sommarstuga i Varberg. Tre dagar av högtryck, havsbad, minigolf. Fina grejer.


Jag avviker för att börja sommarjobbet, och kattvakta Johans systers katter, Fossing (bilden) och Cesar.


I förgår flyttade jag och Benny (höger) ihop med Johan. Sommarsambo!


I text kan jag rapportera att sommarjobbet känns bra än så länge. Jag går bredvid och det är ju alltid skönt, men jag tror nog att jag ska reda mig när jag blir ensam också. Det är bra stämning på arbetsplatsen, vilket kan låta som en klyscha, men det känns ju, och det känns bra. Jag har tagit massor av blodtryck och järnvärden, och börjar vänja in mig vid datorsystemet, och arbetsuppgifter som "vattna blommorna" känner jag mig redan ganska trygg med.

Ett sidospår är att det är ganska läskigt att det kommer in kvinnor med stora magar som är yngre än mig, jämnåriga, eller bara något år äldre. Gravida 85:or, liksom. Ofta med en barnafader och ibland med tidigare graviditeter. Och här är jag med en inte ens halvfärdig universitetsutbildning. Jag är ganska säker på att jag inte vill en villa i Bottnaryd, en lite äldre kille och en graviditet. Men det är onekligen en märklig känsla att se den möjligheten så tydligt, rakt framför mig. Att det kunde vara så.

Men jo, jag har det bra, såhär. Även om man kommer hem från jobbet och gårdagens storhandling har smält och surnat i en kyl som gett upp hoppet. Även om jag råkade äta bröd med lite mögelsvamp förra veckan och har en något nervös GI-kanal. Även om det blir väldigt lite tid över när man jobbar åtta till fem. Jag läser böcker, klappar pojkvän och har en bra magkänsla.
Dessutom: stora fotodagboksuppdateringar kommer komma.
skuldra + @ + gmail.com     pianoarkiv     hem     gästbok