15 juni 2005

Hej dagboken. Idag fick jag min digitalkamera.


Jag hoppas att vi kommer vara goda vänner, och att jag lär mig ta snitsigare kort så småningom.


Idag var en sådan dag. Notera min assnygga matchning; dels mellan dagens klädbyten, och dels med förpackningen.


Och så en idolbild på mig. Om man tittar på mig ur rätt vinkel behöver jag inte alls klippa mig.


Japp. Annat att berätta är att jag börjar komma i fas med min ledighet. Idag har jag förutom mycket kel med min kamera (jag funderar på ett namn, man bör döpa sin elektronik, det ska passa fint med Skimmer, föreslå gärna) bakat bröd och läst "En jävla vinter" av Hans Gunnarsson. Den var rolig eftersom det var så likt Helena i min Nano-roman, liksom till och med fruktdisken! Annars var Gunnarssons roman hemskt mycket bättre. Inte fantastisk, men helt okej. Huvudpersonen hette Gunnar Hansson, och det är svårt att hålla isär författare och textjag i vissa fall...
Och så hängde jag med Mikael i stadsparken, låg på en filt och åt jordgubbar, och idag var jag ledig på ett skönt sätt, mer sånt.

Likaså igår, då var det lite inlärning om css och solbränna vid ån med Karin och på kvällen snabbpoesi med Klara från kören och Sanna. Vi satt med äggklocka och skrev en dikt var femte minut, eftersom Sanna och Klara är stenhårda Nano-människor ( www.nanowrimo.org) och har en ny uppgift med 365 dikter på ett år (www.stacken.kth.se/~noora/poetry_year/). Jag är inte med, jag tror på min litterära kvalitet och inte kvantitet, höhö, men jag är lite nyfiken på att räkna ut hur många jag egentligen skrivit, hittills. Jag tror mig ligga hyfsat bra till, spontant.

Nu har jag ont i livmodern, så det kanske är dags för litet mer cox-hämmare, och sedan sängen. I morgon bestämmer vi schema, det blir spännande. Puss.


skuldra + @ + gmail.com     blomsterarkiv   hem     gästbok