28 augusti 2004Kära dagbok, läget är som följer.

Jag flyttar ihop med Sanna den oktober, i en Riktig Lägenhet (mitt livs första!), en trea i Flogsta (vi ska alla den vägen vandra, Uppsalastudenter). Det är hemskt pepp, faktiskt.

Det innebär blott en månad hos Malin.

Det innebär att jag inte drar något telefonabonnemang dit. Eller skaffar bredband.
Möjligen har min hyresvärdinna en router och är villig att dela med sig av sitt bredband. Annars är jag helt enkelt offline i en månad. Det är lättare än man tror, varje gång.

Jag kollar förmodligen mailen hursomhaver. Adressen är densamma som i våras, och min mobil kommer vara vid liv.

Den här nätdagboken för en något tynande tillvaro, kan tyckas. Jag håller med. Om jag hade en besöksräknare vore det intressant att se hur många läsare jag förlorar på varje tyst månad. Det förvånar mig att ni fortfarande är kvar.

Övrig uppdatering: jag får mer och mer angst och overklighetskänslor och oro inför min utbildning. Nåja, om inte annat lär jag mig att jag inte vill det här. Tror ni jag kommer ha studiemedel kvar när jag kommer på vad jag vill?

Jag har inte frågat om några brev. Jag vågade inte. Hepp.

Allt känns faktiskt lite vidrigt just nu. Jag förstår inte varför jag ska till Uppsala. Vad har jag där att göra? Jag vill lalla runt i min lilla frånvaro. I den här bubblan, det här lugnet. Där inget är större än att åka till biblioteket och låna böcker. (Jag hann läsa kanske 5% av mina lånade böcker. Surprise.)

Jag vill inte bo själv. Jag vill inte ta poäng. Jag vill inte vara vuxen.

Jag vill att inget är svårt, att allt blir bra, att någon rör mjukt vid mitt hår när jag somnat och att allt blir bra, jag skriver det igen.

Det blir det säkert. Allt brukar ordna sig. Tag det svarta ur sin syn. Jag återkommer. Hej.

kabe2008 + @ + student.uu.se     fjärilsarkiv   hem     gästbok