5 juli 2004

Hoho, vet ni vad? Jag drömde om friluftssex natten till igår. Eller nej, det blev aldrig något kopulerande av, jag och en ung man gick runt i en skog och letade en lämplig plats, och när vi tyckte att det såg bra ut visade det sig att vi kommit till ett bibliotek. Så då lade vi ner projektet, och sen gick drömmen vidare åt något annat håll.
Den drömde unge mannen var fantastiskt stilig och när jag vaknade tänkte jag "satans bibliotek!" Fin dröm.

(På samma tema: grattis till mig själv för två år utan samlag. Två år och någon månad, jag hade glömt jubileet. Alla anledningar att fira är bra anledningar och jag är ganska nöjd, faktiskt. Ibland är det hemskt skönt att inte göra något.)

Annars är det Ryssland på fredag, eller Riga i alla fall, och jag har inte börjat packa än, men däremot har jag hunnit bli så jävla nervös. Hjälp hjälp. Om någon vill ha rysk vodka eller en rysk docka eller en pälsmössa eller så, får man lämna en beställning. Om någon vill ha vykort/brev så får man maila sin adress. Visserligen sysslar väl ryska posten snarare med mild trafficking än posttjänster, men man kan ju alltid försöka.

Två dagar kvar på Hagagården och jag trivs bra där, faktiskt, och det skulle gått fint med mer tid, fast det kanske jag bara tänker för att jag inte ska jobba mer där. Fast just nu känns det helt okej med nästa sommar, det gjorde det inte förra året. Hej och tack till ett vårdyrke, kanske? Gode gud, ha ett finger, som är vänligt inställt mot mig, med i vhs-spelet, tack tack.

Och jag har bostad till hösten, jippiho! Jag ser hemskt mycket mer fram mot hösten nu när jag vet, att det blir Sommarro och Malinlägenheten igen. Det stora bordet, burspråket, den sötaste lilla ugnen. Toalett med golvvärme, balkong, hyra som studentkorridor men eget litet kök och egen ingång och howdy. Det blir helt ypperligt. Gode gud, du vet att Malin är en rar flicka, hon är ju troende också för den delen, sänd lite välsignelse till henne, hon förtjänar det.

Det är det allra vackraste gula ljus ute samtidigt som det regnar. Naturen är en ständig källa till glädje. Jag började mitt arbete 07.00 idag, och när jag hämtade tidningen kom två rådjur brakande förbi på två meters avstånd (herregud vad jag hoppade, fem meter upp i luften!) och på vägen till jobbet såg jag en hare. Och nej, det är en nämnvärd händelse, jag bor faktiskt inte på landet, jag ser sällan vilda djur sådär.
(Tidiga morgnar är en källa till glädje när man väl varit uppe någon timme och inte är sömndöd längre, jomen.)

Den bästa musiken just nu är som följer:
Mercy - Nick Cave & The Bad Seeds
The mercy seat - Johnny Cash
Flicka, vad är det du vill mig - Björns vänner
I min lägenhet - Björns vänner
A lack of color - Death cab for cutie

Så ligger landet. Ge mig gärna lite kärlek innan Ryssland, så att jag kan möta landet med tillförsikt.kabe2008 + @ + student.uu.se     fjärilsarkiv   hem     gästbok