!


Jävla fittsamhälle.

Eller nej, det är ju just det det inte är.
Jag läser "Män kan inte våldtas" av Märta Tikkanen. Har ännu bara hunnit några kapitel. Är inte så väl berörd.

Tänkte att jag ändå har tur, att jag är en sådan som kan våldtas. Att jag är vit och medelklass och nykter och bara ligger med folk jag är ihop med.

Cyklar sedan till föreläsning. Jag har min korta röda kjol på mig. Den är kort. Fast inte extremt, herregud, det är bara en kort kjol. Punkt. Jag har en kort kjol på mig för det är vår ute och det är en fin kjol och jag känner mig snygg. Jag har knästrumpor till för att jag, ända sen jag hade stövlar i vintras, fryser om anklarna ibland. Fina röda knästrumpor. Jag cyklar till min föreläsning.

Jag har knästrumpor och kort kjol och alla människor jag möter våldtar mina ben med sina jävla äckliga ögon. Jag känner mig fin och lagom vårig och folk bara stirrar på mina ben och snuddar vid mitt ansikte och gör mig till ett objekt, i förbifarten, igen och igen.

Och det rätta att göra är att ha längre kjolar och tjocka strumpbyxor för är det inte ögon du ber om när du klär dig sådär?

För mina ben är inte mina, det sitter en kille med korta shorts och inte fan stirrar de på honom, han visar lika mycket ben som jag, men hans ben är ett par ben och mina är "hej, jag är ett objekt".

Jävla kuksamhälle.

kabe2008 + @ + student.uu.se     fjärilsarkiv   hem     gästbok