9 maj 2004
Wikdag igår.

You rip my heart right out.

Ja: en formlig orgie i nostalgi. Ja, en massa känslor i hjärtat och huden. Platserna, det finns inga andra platser som får mig att känna så. Mycket.
Ingenstans hör jag mer hemma än där, men det är helt andra människor där nu, ännu en vecka, och sedan kommer nya helt andra och det är en sådan plats, en tillfällig plats, och ändå finns det ingen annanstans där jag hör mer hemma.

Men det var rätt skönt att inse att de där människorna, alla från mitt år som drällde runt, var... ja, att det var fint ett år tillsammans och att jag har minnen bilder med dem, men att det inte var så jävla tajt där heller.
Fast sen på kvällen var det fest med min älskade klass och vissa stunder var allt bara glimtar av kärlek, vissa stunder var det där en gemenskap och en tillhörighet, och herrejävlar, det är det klart att jag saknar. Svidhjärta.

För övrigt sprang min Stora Besatthet runt där ute på Wik, vilket spontant orsakade en känslopust, men efter ett tag insåg jag att han går ganska löjligt, och vi ska bara inte tala om hans beteende i relationer, och herregud jag har sett honom iförd jeansskjorta, förra våren. Haha, jeansskjortan är verkligen pricken över i; man kan inte ta någon man sett i jeansskjorta på allvar. Jag brukar numera berätta det som en festlig anekdot angående konsten att komma över någon.

På kvällen som sagt skrivarfest hos Jonas, pizza och gräsmatta och kök och sedan utgång som faktiskt var rätt festlig; svenneställe och usel musik, men dans med Roza (gud vad jag saknar att ha en danskamrat sådär) och lite töntstuds till Lena Ph.

En bra dag. Tydlig i konturerna. Sol och en jävla massa känslor, men alla hanterbara och vissa vackra.

Och sen är det ju alltid fascinerande att träffa folk från internet. :)

Idag har jag skrivit mina arbetsprover till Skurup. Ja, de kunde säkert varit bättre. Jag tror jag hoppas jag kommer in, jag vet inte. Mer folkhögskola är kanske inte vad jag skulle behöva.
Novellen ligger här.

Jag är lite kinkig över att våren försvann för den här attacksommaren. Men det är varmt och jag behöver inte köpa några nya svarta strumpbyxor. Hey ya.

Annars så måste jag nog vara ärlig på flera plan. Men kan det inte vänta? Jag har tenta på lördag. Jag har saker att göra som är viktigare än att leva...

Jaja. Jag vet.

Bonus: dikt jag inte skickade till Skurup.efter självantändningen
mjuka sluta handflata kring
det som brann som brunnit
lukten av rök fäst i håret i huden
tungslitna lungor, ljudliga andetag
brännskadefläckar mot epicentrum
stigmata mina


/Karin

ascii-arkiv   hem     gästbok