26 december 2003


Det är annandag jul. Det här har jag fått i år: stor gryta, cd-freestyle (kan spela mp3), vegetarisk kokbok, ”Sju sorters kakor” (min barndom), Nick Cave & the Bad Seeds - Murder ballads, två blockljus, två tallrikar och en pärlplatta. Samt en mus som skall bytas, eftersom min dator bara vill prata med usb.
Jag fick därmed allt jag önskat mig utom en kakburk (potentiell felhörning på kakburk - kakbok?), och det är ju bra. Jag ska sno med mig en av de som ligger och skräpar i matkällaren, som ingen använder.

Mest lyckat annars var julklappen till Kerstin, eftersom hon inte väntat sig någon. Jag tycker om henne, hon är rar, och jag tycker om hur min pappa blir med henne.

Det är det det handlar om; hur man blir med någon. Det är det man har att leta efter; någon som gör en mer till sig själv.

Jag har nästan kirrat min råvärdestabell, och läst ett halvt kapitel, och hörni vad fan, det är ju fortfarande jul. I morgon kommer min morbror och moster, och det blir mer släkt och kalkon, suck. Men min syster hade gjort jättegod vegetarisk julmat. Couscous är fint. Mat är också kärlek.
Vad det gäller mina studier... blääääääää. Ja. Och vad det gäller beslut om våren; panic panic panic det är fan bara fyra dagar kvar. Hjääääälp.
Jag ska skriva hatiska saker i kursutvärderingen. Jag lovar. Oavsett om det går bra på tentan.

Jag vaknar sent, sent, vid elva varje dag. Innan dess; några timmar av halvdvala, drömmar. Men jag är för trött för att gå upp. Alltså; det blir aldrig slappare än så här. Det kan inte vara stress. Jag fattar inte.

Det är roligare att skriva om sex än att utöva det.

Fritera mig med hud mot hud,
inoljad i det som sipprar
ur dina porer,
glödgad av
beröring.

Men jag måste lära mig det här med beröring, jag måste lära mig och inte kyssa allt som går med på det, jag måste lära mig och lugna mig och
det är okej om mitt värde som individ bland annat bestäms av mina relationer, men inte bara av om någon vill lägga händer mot hud.
(Slampa slampa slampa.)

Piano är ett sjukt vackert instrument. Bara sådär angående bilden. Både hammare och strängar och klangen.

(Ibland står man där med ett ord man tyckte var fånigt, som klang, och inser att jo, det är det, klang, hör, det är onomatopoetiskt, och ord och toner.)

Jag har inte fått några julklappsböcker men jag har å andra sidan inte läst ”I taket lyser stjärnorna” än heller. Karin <3 Skimmer. Mest hela tiden.

Och så har jag slutligen hittat mitt icq-lösenord, så nu blir det on-line av. 23582098.

Röd tråd? Sammanhang? For suckers.

/Karin

senast   ä;ldre   hem     gästbok