björk är helt irrelevant, men en mycket stilig kvinna (med ett stiligt
hår. haha!)

21 augusti 2003

Göteborg är en rysligt trevlig stad och mina kamrater där är rysligt trevliga människor. Jag är fett med nöjd med att jag pallrade mig iväg. Jag fick träffat både Daniel och Johan innan västkusten, och som bonus raring-Kristin också.

Det var väldans roligt att träffa Johan igen. Jag kom på varför han var min favoritfolkhögskoleelev utanför skrivarklassen. För att han är rolig och trevlig och kulturell så att man nästan kan känna lukten av det. Och jag fick klia honom i skägget och peta lite i hans hår och ett hederligt vänskapligt slagsmål. Det hade jag saknat. Och jag vann förstås, som vanligt.

Det var väldans roligt att träffa Daniel igen också. Han är mitt bättre jag. Han har en skivsamling och bokhylla som tangerar mina lagom mycket för att det ska vara lite sport kvar, och han tycker att Liftarens guide till galaxen är överskattad.
Fristående bra saker med Daniel är att han har det allra roligaste strävsvarta håret som man måste dra lite i, och dessutom är bra på att pilla i hår. Han har ett mysigt studentrum trots att det är just ett studentrum och att han har y-kromosomer. (Jag och Stina diskuterade detta på Wik, och kom fram till att det gäller att leta pojkar med trevliga rum, typ David.) Och så kan han linux och andra roliga datanördssaker och har erbjudit sig att lära mig.
Ja, jesus. Daniel är grabben hela dan och jag är inte så lite purken på att han bor i Göteborg, som ju är på helt fel sida Sverige från Uppsala sett. Päh.

Kristin var som alltid fin. Det rimmar, och det stämmer. Jag tror att jag har tillräckligt med hyllningar till henne utspridda här. Om man missat det är sammanfattningen att hon är en raring. Jepp.
Jag passade förstås på att förstöra hennes frisyr också. Det ligger i människans natur, faktiskt. Apor plockar inte löss, de bara petar varandra i pälsen för att bonda, och människor har ju inte mer päls än håret.

En helt annan nyhet är att jag har blivit med mobil. Det blev visst en Nokia. Den är inte heller särskilt snygg, men den är funktionell. Folk som vill ha numret ombedes e-posta. Kom ihåg att jag flyttar från internet på lördag.

Jag har en ny skiva och nya vattenfärger och en glitterpenna. Det är trevligt. Mindre trevigt är alla andra saker jag har som ska packas. Det är bävertrist att packa, men jag ska gå och göra det nu när jag uppdaterat...

I morgon syster, Åshuvud och Länsstyrelsen. Det låter ju inte så roligt att man dör, men jaja. Jag är vuxen och ansvartagande.
Så gå och packa nu då.

/Karin

senast   äldre   hem     gästbok