18 juli 2003
17:00

Snäll. Jo, faktiskt.
Idag var min lediga dag, men jag ska iväg till Hagagården om en kvart och jobba i tre timmar, ehurusom en blivit sjuk. Det innebär att jag arbetar där 11 dagar i sträck. Heyya.

Det har regnat och åskat och varit sånt väder idag. Det är rätt mysigt, dock. Jag har tvättat en tvätt, bakat bröd, sökt lite bostad (geeee miiiiig!) och lagat god mat. Good girl. Jag har förstås tokinternettat och läst fantasy också, men ändå.

Igår beställde jag Kaizers orchestra-skivor och de kommer nog i nästa vecka. Och Tomas Andersson Wij och Miss Universum - Fertilize och lite fler singlar. Det är ju roligt med singlar. Åtminstone när de kostar nio kronor. Samt, icke att förglömma, José Gonsalez.
Jag skulle inte konsumera förrän lönen kom men äsch vad fan. Kaizers. Ge mig.

Apropå Gonsalez: Tullakrok nästa helg! Jajemän, Tullakrok. Jakob Hellman, Björns vänner och José, för futtiga 140 kronor. Och en gräsmatta och David och en inomhussovplats.
(Däremot inget sex med vänner, för det är inte på en torsdag. Jag får vänta in Emmaboda och Linn.)

Nu ska jag göra mig halvpresentabel och hoppa i bilen. Ja, jag vet att mina lår och koldioxidtäcket säger "cykla, ditt slöa i-landsbarn", men det struntar jag i, för det regnar katter och hundar, och norska skogskatter och dobermanns.

Återkommer och lägger upp detta.

20:50
Jaha. Jag kommer förstås inte ihåg allt det bra jag skulle skriva.

Eller jo: Davids dagbok, för bövelen. Den har palmer.
(En till i nätdagboksträsket. Jag känner mig litet ansvarig. Men det är roligt med nätdagböcker.)

Nytt tankesätt: mina vänner är så jävla bra och coola och snygga. De är smarta och trevliga. Och de väljer mig.
Om jag nu är världens vidrigaste människa; hur kan de då välja mig? Ja, de kan vara snälla och empatiska. Men inte ens mina vänner är så rysligt snälla och empatiska att de håller kvar kontakter såhär eftersom jag är en stackars. Det tänker jag inte tro.
Jag tänker tro att jag är bra nog. Att bli vald av sådana. Att jag är bra nog för det.
Bekräftelsevärme.

Frosti med Björk är en så fin och tillrig låt. Alldeles underbar.

Nu ska jag fulinternetta lite, och sedan lägga mig i tid. Pussen.

/Karin

senast   äldre   hem     gästbok