8 juli 2003
Det där är Molly. Molly är en hund. Hennes relevans återkommer vi till.

Äsch. Jag har uppdaterat för lite. Det här får bli en "det och det har hänt"-dagbok.

Först: arbeit macht frei. Jag arbetar. Det är inte så illa. Ibland gör gamlingarna stora A:n (beware! när ni hamnar på hemmet får ni en avföringslista, där er bajsmängd noteras. jo, jag lovar!), men det är ett jobb och jag är inte så usel på det att någon lider direkt och det känns meningsfullt nog.
Jag börjar visserligen bli sådär jobbig som jag blir när jag känner mig lite tryggare på en plats, men det är bara en månad kvar, och folk får stå ut med mig.
(Jag vet att det är sjukt, men jag tycker om hur jag är när jag är blyg och osäker. Tystheten. Jag önskar att jag tog mindre plats, alltid.)

Roligast: Stockholm. Whö. Jag träffade alla stockholmsbrudarna och det var schysst. Fika och gothklubb och Rozas videofilmer. Nu har jag sett mig på video. Min småländska är grav, men min självbild är rätt verklighetsanpassad. Och filmerna var roliga, med rodnande David, Muhammed Ali-dansen, poesicirkusen och mig och Roza i vårt förhållande, med spagettistrån nonchalant pekande ur munnen.
Mitt internatrum finns också förevigat, och det gjorde mig lite glad. Jag gillade det rummet.
(För några dagar sedan insåg jag att om jag nu får ett studentrum i Uppsala (hehe, Flogsta) så får jag ju inreda det också. Packa upp mina ljus igen och fylla väggarna med planscher och texter. Roligt! Åh, jag ser fram emot hösten.)
Hursom, det var fint att träffa folkhögskolefolk, och falla in i jargonger och bli den där trevligare tryggare Karin igen. Love till Klara, Stina, Felicia och Roza.
Våldstevespel är för övrigt inte alls dumt. Eller jo, det kanske det är, men det är roligt. Jag fick bara lite spö av Klara och Tobias, fast de hade fett mycket mer övning.

I Stockholm träffade jag också min internetbekant Alexander, med Stina som förkläde. Det var trevligt. Han var snäll och samtalsvänlig. Dessutom vinkade han och Stina av mig på stationen, och jag älskar att inte vara ensam på stationer. Den romantiska filmscenen fick inställas pga att X2000 inte har öppningsbara fönster, men sånt är petitesser.

Molly är Alexanders hund, och ni kan väl inte begära att jag ska googla efter bättre bilder än så? Och golden retrievers är ju dessutom de bästa hundarna.

På det hela taget är en Stockholmsresa som min något jag rekommenderar. Glöm bara inte era nycklar i er kamrat Stinas väska. Även om det innebär att hon skickar ner dem i ett bubbelplastfodrat kuvert (bubbelplast regerar!) så är det lite osmidigt att behöva gå till arbetet.

Imorgon är det Arvika och jag tror det blir roligt. Jag har inte varit där förut, men jag har bästa tältkamraten i Davvan, och så är ju Linn och Kristin där också och jag ska se Fireside och Dave Gahan och Björk och Slagsmålsklubben och en massa annan bra musik och dansa. Det kan inte misslyckas.
(Annan irrelevant parentes; David och Elias har samma smeknamn på mig, Kare. Jag är dock relativt övertygad om att det uttalas olika.)
Ikväll har förhoppningsvis David och Linn hittat varandra. Jepp, min sammanfösning. David är snäll, och Linn är snäll, och tycker de inte om varann får de spö. ;)

Mer David: ny nätdagbok. Den är ljusblå och schyrrans. Bokmärk.

Jag är nästan färdigpackad. Hallå, var det inte svårare än såhär att packa till festival? Antingen har jag glömt något eller så börjar jag få rutin...

Dessutom kan det noteras att jag har börjat tveka på min plan att få någons tunga i min mun under festivalen. Det låter nämligen rätt äckligt när jag formulerar det så här. Jag tror jag skippar det.
(Om jag däremot hamnar i ett läge där det känns trevligt att kyssa någon är jag fortfarande på. Men jag ska inte leta efter det. Det är ju patetiskt.

Kärlek till folk som skickar brev till mig, och lite mer kärlek till folk som skickar blandband. Jag hoppas att ni vet vilka ni är. ;)

Jag festivalar till på söndag kväll. Wish me luck. Eller äsch, att jag får det trevligt.

/Karin

senast   äldre   hem     gästbok