Jan Stenmark är så bra

15 juni 2003
Jahaja. Tjenare.
(Bilden är irrelevant men rolig.)

Jag har tappat nätdagbokslusten igen, men den kommer väl tillbaka. Jag har skrivit lite brev i stället. Nu är jag bara skyldig Stina, Lina, Kristin, Karin och Tobias brev. Bara, jaja.

Stina-fina var här och det var bra. Jag insåg att mycket av det jag tyckte om med Kalle var vän-saker och inte pojkvänssaker. Samtal. Att ligga på min säng och lyssna på skivor och prata. Att gå och hyra film. Att fika och titta lite på folk och mycket på bilar. Att laga mat med någon och äta tvåsam.
Allra bäst var dock att köra bil och lyssna på Björns vänner. Att köra runt i Villstad och sjunga med till världens bästa EP. Stina har så bra musiksmak. Jag indoktrinerar henne steg för steg. ;)
Det enda som är dumt är att jag inte kommer att träffa henne på en månad. Jag avskyr att bo så här långt från allt.

Jag börjar bli knäpp på mina arbetskamrater, förstås. Det här pratandet om väder. Det är fan sjukligt. Det måste avhandlas varje rast. Och i flera minuter.
Ja, jag vet. Kallprat. Men jag har så låg toleransnivå för sånt. Har man inget att säga, håll käften.
Och jag får så svårt att tro på min humanism, att alla har det här som bultar och bränner och är på riktigt inuti.
(Själv visar jag det väldigt tydligt, där jag sitter och ler när andra ler och skrattar när andra skrattar och säger något någon gång, men mest när jag blir tillfrågad.)
Idag har jag varit 10 timmar på Hagagården och är trött i vaderna och har en spänning i pannloben. Det är inte roligt, men inte så illa heller. Och jag fick reda på två blonda vikarieflickor som det ska blir trevligt att arbeta med i sommar.

Jag har hittat en demo med Pello Revolvers, och den är bra. Folk med bredband kan ladda hem "You don't know me anymore", för den är himlarns bra.

Jag vill kroppsvärme och en kram eller två, men det går över. Jag vill inte hångla längre. Det är ett framsteg.
(Och komma ihåg hur skönt det är att min kropp är en bonus, en gåva jag kan ge bort, att jag inte är tillsammans med någon och måste, eller jaja bör, hångla/ha sex med personen i fråga. Friheten, inte friheten att hångla runt utan friheten att inte.)

Jaja.
Det roligaste på sista tiden är Killinggängets samlade (just nu tittar jag på Percy tårar) och boken om kapitalism som är skriven ideellt av ett tjugotal skribenter. Hehe.
Och ja, "Mannen utan minne", som var finskt/Jan Stenmark-rolig. Så, nu blev bilden relevant. Stina har bästast filmsmak och de är bara synd att vi inte hann titta på lite highschoolfilm också.

/Karin

senast   äldre   hem     gästbok